Laatste nieuws

Kampioen bijna bekend

Sports & Playgrass is na weer een ruime overwinning nog maar een paar puntjes verwijderd van het kampioenschap in de 1e klasse. Met 11 punten voorsprong en 4 wedstrijden op het programma is het voor de concurrentie bijna onmogelijk om deze achterstand nog te overbruggen. In de strijd om de tweede plaats zijn Tielemans hekwerk, na 5 kampioenschappen op rij!!! en Cafe Boetje nog volop in de race......Rijschool van Weert en Geffe-zuid gaan de laatste wedstrijden uitmaken wie voor volgend seizoen de fel begeerde plaats in de 1e of 2e klasse!! gaat bemachtigen...

In de 2e klasse zijn met Verstegen Boys, Sportcafe De Geer en Fransen bestrating nog 3 kanshebbers voor de titel. Met slecht een onderling verschil van 3 punten zijn alle teams nog kansrijk. Hier gaan De Geer 2 en DVSS in de onderste regionen uitmaken wie als rode lantaarndrager het seizoen zal besluiten.
Maandag 9 maart staan de 1/2 finales en finale op het programma. Er is dit jaar voor een andere opzet gekozen tegenover andere jaren waar de bekerfinale op de laatste speelavond stond ingepland met de prijsuitreiking.
Laatste competitiewedstrijden en prijsuitreiking staan nu op maandag 6 april op het programmma!!!!


Stand van zaken 1e klasse


Stand van zaken 2e klasse


programma bekertoernooi



Overige nieuws